+380 99 111-01-22
з 10:00 до 18:00
Зворотний дзвінок
UA | RU

Ефірна олія іланг-іланга DoTERRA Ylang Ylang

Активні компоненти

Ефірна олія іланг-ілангу
иланг иланг дотерра
Ефірна олія іланг-іланга DoTERRA Ylang Ylang
иланг иланг эфирное масло дотерра
Ефірна олія іланг-іланга DoTERRA Ylang Ylang
Ефірна олія іланг-іланга DoTERRA Ylang Ylang
2440 ₴
 В наявності  Артикул: 30240001
Ефірне масло DoTERRA Ylang Ylang Oil
2440 ₴
+38 0

Опис та характеристики

Погрузись в релакс с эфирным маслом DoTERRA Ylang Ylang

Ефірна олія іланг-іланг doTERRA Ylang Ylang

Олія іланг-ілангу Ylang Ylang від американського бренду doTERRA відноситься до класу однокомпонентних терапевтичних ефірів. Має сертифікат якості (CPTG)® «Стандарт чистого терапевтичного класу» та не містить сторонніх компонентів у складі.

Виробляється цінний ефір з квіток рослини іланг-іланг (інша назва Cananga Odorata). Тропічна азіатська рослина цвіте яскраво-жовтими ароматними квітами, які використовуються як сировина для отримання олії. Велика увага приділяється процесу парової дистиляції та відбору первинних продуктів виготовлення ефіру. doTERRA виготовляє свої ефірні олії виключно з свіжозібраних квітів, що ростуть на органічних фермах.

Опис та аромат ефіру

Зовні олія іланг-ілангу, як і більшість квіткових ефірів, тягуча, легка, з жовтуватим відтінком. Аромат олії дуже яскравий, солодкий, насичений, з вираженими тропічними нотками та ледве відчутним відтінком прянощі. Запах розкривається повністю відразу після нанесення і навіть просто після відкриття флакончика. Його дуже цінують парфумери та використовують для створення своїх шедеврів.

Користь для психоемоційної сфери

Яскравий та насичений аромат ефірної олії doTERRa іланг-іланг є найсильнішим антидепресантом. Вважається, що ефір у буквальному значенні здатний притягувати у життя кохання та щастя, заряджаючи кожного позитивними емоціями. Натуральний адаптоген вирівнює психоемоційне тло і створює позитивний настрій.

Ефір Ylang Ylang:

  • спричиняє відчуття легкої ейфорії;
  • заряджає позитивними емоціями;
  • дарує душевну гармонію;
  • допомагає впоратися зі стресом;
  • заспокоює;
  • позбавляє тривожних думок і почуття страху;
  • сприяє глибокому розслабленню.

Рідкісна екзотична рослина насправді має седативні властивості. Його ефір може бути корисним при депресивних розладах, апатичності, надмірній емоційності, дратівливості. Олія дарує відчуття внутрішньої гармонії, заземлює та заспокоює, залишаючи приємне тепло на душі.

Олія іланг-іланг Дотерра: користь для здоров'я

Іланг-іланг не так часто використовується в медицині, як більшість ефірів. Однак олія має досить широкий спектр корисних властивостей, серед яких:

  • полегшення дихання;
  • нормалізація кров'яного тиску;
  • усунення спазмів;
  • полегшення головного болю;
  • насичення організму антиоксидантами.

Цікавим стане факт того, що олія часто використовується в екстремальних ситуаціях. При стресі, коли не вдається відновити дихання, достатньо розігріти краплю олії в долонях та глибоко вдихнути аромат. Це допоможе відновити серцебиття, заспокоїтися та повернути подих нормальний ритм.

Також ефір стане актуальним для зрілих жінок. Він полегшує симптоми клімаксу.

Використання ефіру у косметології

Олія іланг-ілангу активно використовується в б'юті-сфері. Це досить універсальний натуральний засіб, який проявляє себе чудово у догляді за шкірою всіх типів. Декілька головних косметологічних властивостей ефіру:

  • зволожує та живить шкіру;
  • сприяє себорегуляції;
  • зменшує лущення;
  • розгладжує та надає еластичність структурі;
  • має антивіковий і антиоксидантний ефект.

У квітках тропічної рослини міститься велика кількість антиоксидантів. Саме вони борються з передчасними процесами старіння шкіри, підтримують її молодість, гладкість та еластичність.

Також олія активно відновлює шкіру після зовнішніх впливів. Воно поверне дермі комфорт після переохолодження чи обгорання. До речі, якщо додати пару крапель ефіру іланг-ілангу фракційна кокосова олія і нанести на тіло після прийняття сонячних ванн, це допоможе закріпити засмагу і насолоджуватися бронзовим відтінком шкіри набагато довше!

Для збагачення косметики з упевненістю додавайте іланг-іланг у Ваші повсякденні креми, сироватки, маски. Головне – дотримуйтесь дозування.

Як іланг-іланг доглядає волосся і нігті

Серед головних властивостей екзотичного ефіру – зміцнення. Це масло здатне впоратися з ламкістю і випаданням локонів, зробити структуру пасм міцнішою і еластичнішою. Це стосується і нігтів, оскільки іланг-іланг активно зміцнює нігтьову пластину, вирішуючи проблеми ламкості.

Ефір doTERRA Ylang Ylang можна додавати в шампуні, маски, бальзами та косметичні олії для волосся.

Активні компоненти

Велика кількість корисних властивостей олії іланг-ілангу не можна уявити без речовин у його складі. Саме активні компоненти у формулі ефіру роблять цю олію таким багатофункціональним засобом. Серед них:

  • ?-пінен;
  • ?-бісаболен;
  • ?-куркумен;
  • ліналоол;
  • гераніол;
  • нерол;
  • ?-терпінеол;
  • неролідол;
  • фітол;
  • n-крезол;
  • кислоти.

Кожен із активних компонентів сприяє підтримці ефективності цієї натуральної екзотичної олії.

Способи застосування

Однією з найпопулярніших областей застосування олії іланг-ілангу є парфумерна промисловість. Цей аромат використовується в композиціях відомих парфумерних будинків, серед яких Chanel, Dior та ін Все завдяки його насиченому букету яскравих тропічних нот. Однак через адаптогенні, косметологічні та лікувальні для здоров'я властивості, ефір іланг-ілангу активно застосовується і в інших сферах. Нижче кілька найпопулярніших методів використання олії.

  • Ароматерапія. Іланг-іланг – екзотичний антидепресант. Він здатний ефективно підняти настрій та ліквідувати наслідки стресу. Якщо Ви хочете відчути принадність розслаблюючої ароматерапії з цим ефіром, то додайте 3-4 краплі олії в дифузор/аромалампу.
  • Прийом усередину. Для збагачення організму антиоксидантами, зміцнення імунної системи та усунення спазмів ефір можна приймати внутрішньо. Робити це потрібно акуратно, дозовано та нечасто. 1-2 краплі олії додайте в 120 мл теплого трав'яного чаю чи води.
  • Збагачення косметики для шкіри. Це перевірений спосіб доповнити поживні та зволожуючі властивості повсякденних доглядових продуктів. Іланг-іланг можна додавати до масок, кремів, сироваток, головне — з правильним дозуванням. 3 краплі на 10 мл основи.
  • Додавання в шампуні та маски для волосся. Екзотичний ефір чудово справляється з доглядом за локонами. Він зміцнює їхню структуру, робить пасма менш ламкими, гладкими, еластичними та сильними. Щоб збагатити косметику для волосся, використовуйте 3-4 краплі олії на 25 мл основи.
  • Для масажу. Розчиніть 5 крапель ефіру іланг-ілангу в 10 мл будь-якої косметичної чи рослинної олії. Мало хто знає, що ця екзотична рослина — найсильніший афродизіак, який швидко розслаблює, дарує відчуття блаженства, підвищує рівень гормонів та потяг.
  • Зміцнення нігтів. За принципом масажного застосування Ви можете додавати олію іланг-ілангу (3 краплі) в 10 мл олійної основи. Це сприяє зміцненню нігтьової пластини, пом'якшенню кутикул.
  • Аромовані. Це чудовий спосіб інтенсивно розслабитися, відчути хвилю спокою та приплив внутрішньої гармонії. Дуже важливо — дотримуватись тимчасових обмежень та приймати аромаванну з цим ефіром не довше 15 хвилин! Використовуйте від 4 до 7 крапель олії на ванну з додаванням морської солі.
  • Ароматизація напоїв. Це класний спосіб внести оригінальність у стандартні напої: чайні суміші, вино, глінтвейн. Для цього додайте 3-4 краплі ефіру на стандартну пляшку.
  • Проти комах. Стійкий запах іланг-ілангу відлякує комах, тому, якщо нанести 1-2 краплі олії на одяг, вдасться надійно уберегти себе від небажаної уваги комарів.

Важливо мати на увазі, що ефір іланг-іланг дуже концентрований. Його стійкий запах у деяких людей може викликати нудоту та запаморочення.

При нанесенні на шкіру може провокувати легкі поколювання. Щоб напевно застрахуватися від виникнення алергічних реакцій при додаванні олії в косметику, перш ніж змішувати засоби, нанесіть невелику кількість ефіру на ділянку шкіри і зачекайте 20 хвилин. Це допоможе унеможливити індивідуальну непереносимість. При вживанні важливо також дотримуватися дозування і тимчасові обмеження за курсом прийому. Не варто вживати чай із додаванням ефіру чи воду більше, ніж 2-3 тижні.

Олію не рекомендується застосовувати вагітним і жінкам, що годують, маленьким дітям, людям після операцій, а також при зниженому артеріальному тиску. У разі потреби - проконсультуйтеся з лікарем. При використанні слід уникати попадання олії на чутливі ділянки шкіри, слизову оболонку очей, вуха. Не варто використовувати концентрований ефір у нерозбавленому вигляді при нанесенні на шкіру.

Поєднання з іншими ефірами

Існує думка, що зайва насолода ефірної олії іланга-ілангу може прийтись до смаку далеко не кожному, хто його використовуватиме в чистому вигляді. Саме тому ефір найчастіше рекомендують поєднувати з оліями цитрусових, наприклад, з лимоном чи бергамотом. Ось кілька головних ефірів, з якими найкраще поєднується іланг-іланг:

Інші ефірні олії здатні підкреслити і гармонійно доповнити аромат іланг-ілангу, посиливши його корисні властивості.

Умови зберігання

Температура цього ефіру від 5 до 25°C. Однак найкраще вибрати в якості місця зберігання темну шафу, оскільки перебування тривалий період при нижчих температурах може позначитися на якості олії. Важливо, щоб на ефір не потрапляли прямі сонячні промені. У вертикальному положенні, в закритому флакончику темного кольору, масло не повинно втратити своїх корисних властивостей.

Продукт потрібно оберігати від дітей та свійських тварин. Якщо через певний період часу ви помітили, що олія змінила свою консистенцію, колір або аромат, використовувати її не варто.

Де купити олію іланг-іланг ефірну Дотерра в Україні?

Придбати іланг-іланг ефірну олію Дотерра ви можете в інтернет-магазині Beautis ! Ми пропонуємо покупцям насолодитися широким асортиментом оригінальної косметики від найкращих світових брендів. У нашому інтернет-магазині запропоновано виключно сертифіковані косметичні засоби, які відповідають міжнародним стандартам якості.

Прочитати відгуки інших покупців, дізнатися актуальні ціни та знижки, що діють, на товари ви можете прямо на сторінках сайту. Ми із задоволенням надамо кожному покупцеві відмінний сервіс клієнтського обслуговування, можливість консультації з експертами та швидку доставку до будь-якої точки України. Київ, Харків, Одеса або Житомир - неважливо, в якому місті ви знаходитесь, замовлення будуть доставлені швидко і без запізнень, за 1-2 робочі дні.

Не втрачайте своєї можливості насолодитися ідеальним б'юті-шопінгом! Бажаємо Вам приємні та легкі покупки в Beautis!

ПОПУЛЯРНІ ПИТАННЯ

У які міста України я можу замовити доставку DoTERRA Ylang Ylang?

Щодня ми відправляємо продукцію DoTERRA у понад 300 міст України серед них найпопулярніші: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Вінниця, Чернігів, Полтава, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рів , Кіровоград, Кам'янське, Кременчук, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Ужгород, Нікополь, Павлоград, Бровари, Кам'янець-Подільський, Конотоп, Умань, Бердичів, Мукачево, Олександрія, Червоноград, Шостка, Дрог Новомосковськ, Коломия, Сміла, Ковель, Калуш, Коростень, Первомайськ, Лозова, Стрий, Чорноморськ, Прилуки, Бориспіль, Нововолинськ, Білгород-Дністровський, Новоград-Волинський, Лубни, Ізюм, Горишні Плавні, ФастовАх, Світловодськ, Ірпінь, Ромни, Вараш, Покров, Шепетівка, Миргород, Подільськ, Південноукраїнськ, Вишневе, Володимир-Волинський, Дубно, Боярка, Нетешин, Хуст, Славута, Жмеринка, Вознесенськ, Самбір, Борислав, Південне, Могилів-Подільський, Костополь, Синельникове, Буча, Васильків, Новояворівськ, Переяслав-Хмельницький, Трускавець, Першим айський, Чортков, Першотравенськ, Тернівка, Балаклея, Новий Розділ, Куп'янськ та інші.
 
Ефірне масло DoTERRA Ylang Ylang Oil - Характеристики
Вид продукції Ефірна олія
Призначення Антиоксидантний ефект, Антистрес, Ароматерапія, Захист, Живлення, Зняття напруги
Ефірні олії Для шкіри, Для настрою, Для спокою та сну
Бренд DoTERRA
Лінія косметики Однокомпонентні олії
Країна США
Об'єм 15 мл
Перевага Cruelty Free, Vegan Friendly
Тип шкіри Усі типи шкіри
Час застосування Універсальний
Cклад: Cananga odorata, Germacrene D, ?-Caryophyllene, Farnesene.
Покупці, які придбали Ефірна олія іланг-іланга DoTERRA Ylang Ylang,
Також придбали

Відгуки про DoTERRA Ylang Ylang

2
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Напишіть свою думку про товар.
Зробіть вибір інших покупців легшим.
5
Покупка підтверджена
Очень нравится этот эфир! У него просто потрясающий аромат, такой нежный и одновременно насыщенный! С удовольствием рекомендую его всем любителям цветочных эфиров и оставляю оценку 5 баллов!
Карина Мироненко
09 грудня 2021
Відповісти
2
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Напишіть свою думку про товар.
Зробіть вибір інших покупців легшим.
5
Покупка підтверджена
Довольно таки интересное масло! Хочу вам сказать, что это одно из лучших масел! Много масел было, но вот это прям в душу запало!
Гребневска Жасмин
04 листопада 2021
Відповісти
Новий відгук:
Ефірне масло DoTERRA Ylang Ylang Oil
Як ви оцінюєте
товар?
Якщо у вас залишилися питання щодо даного товару, ви можете зв'язатися з менеджером
Про товар
Макс. 16 символів
Про себе
Очі
Волосся
Шкіра
Колір очей
Колір волосся
Відтінок шкіри
Відповідь на відгук:
Якщо у вас залишилися питання щодо даного товару, ви можете зв'язатися з менеджером
Про товар
Про себе

Рекомендуємо подивитись doTERRA

Пошук
закрыть
Связаться с нами
Обратный звонок
55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время